PRODUK FEATURED

BABAGAN AWAKE DHEWE

  • 35d1f4a59ce3b0d774cc70620b6c914
  • a8118cce5f33993e0fb00e4b29b97de
  • ccfec6e8c307fb8dd78eb800b40b67a

SHENYA CNC tansah setya riset, pangembangan lan produksi produk CNC cerdas kayata menehi tandha, ukiran lan peralatan nglereni.Liwat upaya sing terus-terusan, Shenya CNC wis berkembang dadi perusahaan manufaktur skala gedhe internasional saiki.Produk kanthi akurasi dhuwur, intelijen dhuwur, safety lan daya tahan bebarengan karo sistem jaminan operasi tanpa masalah sing super dawa lan layanan sawise-sales sing ati-ati lan sampurna, wis entuk posisi sing unggul kanggo Shenya CNC ing industri ...

AREA APLIKASI

CUSTOMER VISIT News

SHENYA nyedhiyakake layanan pra-sale on-line lan layanan sawise-sale ing luar negeri;
Yen sampeyan pengin sinau cara ngoperasikake mesin, sampeyan bisa teka ing perusahaan kita lan kita bakal mulang sampeyan kanthi gratis;
Lan sawise tuku mesin kita, yen perlu repaire, kita bakal nulungi sampeyan on-line utawa dispatch engineers kanggo menehi pasuryan kanggo pasuryan layanan ing saindhenging donya.